n Intro
n About Us
   Prezentare Firma
   Prezentare Site
   Istoric Club
   Mass Media ...

n Arte Martiale ?
   Alegeti o Tehnica
   Arte sau Sisteme ?
   City Defense

n Consilier Martial
   Cum alegem Sacii ?
   Folosim Protectii ?
   Arme Arte Martiale
   Legea si Budo
      

n Echipamente
   KarateGi
   Uniforme Kung-Fu
   Uniforme Diverse
   Centuri
   Protectii
   Manusi Combat
   Tricouri

   Accesorii Echipament
n Aparate de Sala
   Saci de Antrenament
   Perne / Scuturi
   Makiwara
   Dispozitive Sala
   Accesorii Training

n Arme
   Arme Ko-Budo
   Sabii Samurai
   Nunchaku
   Arme Kung-Fu
   Arme Speciale
   Arme Autoaparare
   Arme Survival
   Accesorii Arme

n Ninja Shop
n Bruce Lee Shop
n Video / Audio
   Videocasete / VCD
   Audiocasete / CD

n Librarie
   Afise Tehnice
   Postere
   Carti / Reviste
   Diplome / Certificate
   Ghiduri
   Dojo Design

n Promotii / Oferte

     

 

Locuiti intr-un oras ? Va simtiti in siguranta ? La ce ora va inchideti in casa ?
Ce "arme" de protectie purtati la dvs. ? Credeti ca "mie nu mi se intampla" ? Eroare.

Maine dvs.veti fi urmatoarea victima !

     
PREZENTARE
Majoritatea artelor martiale au un caracter non-violent, defensiv. Prin practicarea lor cursantii urmaresc dobandirea unor cunostinte necesare autoapararii in situatii reale de lupta. Din pacate insa, ei se antreneaza dupa principii si regulamente ce "functioneaza" doar in salile de sport. Un vechi proverb spune:
"Pentru a invata sa inoti trebuie sa intri in apa".

Practicand chiar si cel mai brutal stil de autoaparare clasic, poti fi omorat in strada, pentru ca
                   ...pe strada nu exista reguli
Intr-o competitie sportiva poti pierde un trofeu, poti abandona lupta sau pur si simplu nu concurezi, daca nu vrei. Pe strada insa, nu ai cum sa te ascunzi, daca abandonezi pierzi tot ce ai si poti fi ranit, iar trofeul pe care trebuie sa-l pastrezi este chiar viata ta.
Iata si "conditiile de participare" :
Potrivit unui studiu al politiei efectuat pe o perioada de 9 ani, inainte de anul 2000,   tabloul infractiunilor declarate din Romania se prezenta astfel :


n 6.172 cazuri de omor (crime)
n 4.371 tentative de crima
n 7.499 cazuri de vatamare corporala grava
n 1.803 cazuri de lovire sau vatamari cauzatoare de
   moarte

n 9.732 violuri
n 27.704 talharii

Media anuala este de 6.635 de infractiuni (deci peste 18 infractiuni pe zi) si din nefericire creste de la an la an.
Aceasta este realitatea !
In societatea in care traim, acestea sunt conditiile unei lupte pe care nu o putem evita, nu trebuie sa o pierdem, iar sunetul gongului ce anunta finalul nu se aude niciodata.
Nici un stil clasic de arte martiale nu te invata cum sa castigi o lupta pe strada. De asemenea nu poti umbla blindat intr-o armura si inarmat pana in dinti, in speranta ca asa poti evita pericolul.
Acum insa, iti poti crea un sistem de protectie mai eficient decat orice arma, devenind propriul tau bodyguard, capabil sa te descurci in orice situatie, studiind

                        CITY DEFENSE
                               (Protectie Urbana)

Protectie Urbana nu este un nou stil de lupta, o replica moderna la cele clasice. Ea reprezinta o reactie impotriva actelor de violenta, a fenomenului infractional ce ia amploare alarmanta in fiecare zi.
Este un sistem de lupta, dinamic, adaptabil unei realitati nesigure, bazat pe simplitate si eficienta. Nu exista sabloane, nu are reguli si foloseste orice lucru ca arma de aparare.

                 

       Cand miza este viata ta, nimic nu mai conteaza.
       Trebuie sa invingi - aceasta este singura regula !


DEOSEBIRI DE ALTE STILURI
  In timp ce majoritatea stilurilor traditionale de Arte Martiale pun accent pe dezvoltarea performantelor fizice prin antrenamente grele ce dureaza ani de zile, Protectie Urbana nu pierde timpul cu asa ceva. Performantele fizice nu au nici o importanta. Asa cum "Buturuga mica ratoarna carul mare", eficienta tehnicilor scuteste de ani grei de antrenament.
Datorita complexitatii tehnicilor, ai nevoie de ani buni de studiu pentru a dobandi calitatile unui luptator de arte martiale. Ai sa inveti zeci de tehnici, sute de combinatii, insa vei constata dupa aceea ca in lupta reala vei folosi doar cateva dintre acestea. Restul sunt pura fantezie care nu-ti ajuta la nimic. Lupta este o actiune "vie" care nu se desfasoara dupa schemele de antrenament, sau "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Deci trebuie sa te adaptezi continuu.
Protectie Urbana pune accent pe simplitate. Este atat de simplu incat nu-ti vine sa crezi. Poti invata intr-o zi cat altii intr-o luna la alt stil clasic. Chiar poti uita tot ce ai invatat, deoarece aceste lucruri se vor "trezi" exact atunci cand ai nevoie si vei face fata oricarei situatii. In acest sistem nu conteaza cate lucruri inveti, ci doar cate le poti pune in practica. Cu cat esti mai lipsit de prejudecati, de sabloane sau de reguli, cu atat mai usor te vei adapta oricarei situatii. De aceea oamenii obisnuiti, "non- luptatori", pot asimila foarte usor aceste tehnici, neavand nevoie de experiente anterioare
.
  

... STOP ! ...
NU PLECATI de ACASA FARA ACESTE ARME :
    

                sprayDogT.gif (3014 bytes)

Kubotan - port chei               Spray autoaparare

AVANTAJE
Toate stilurile de lupta trateaza in general lupta intre parteneri, cu unul sau mai multi adversari, cu sau fara arme, scopul fiind acelasi - invingerea adversarului. Atentie insa !.
Toate tehnicile si regulile au ca model un adversar ce foloseste tehnici si reguli similare.

Adica, daca agresorul ataca cu elemente ale unui stil, este obligatoriu ca partenerul sa se apere si sa contraatace cu elemente similare. Se produce astfel un schimb de tehnici cunoscute de amandoi, asemeni unui duet ce interpreteaza aceeasi partitura. Un singur element nou (o miscare) aparut in duet ar perturba grav executia, iar urmarile pot fi fatale.
Repetarea, ca forma de invatare, determina nivele inalte de sincronizare intre cei doi parteneri, ce incanta privirea, dar asemeni unui balet, eficienta ramane doar in sala.
Protectie urbana merge pe ideea ca infractorii din strada nu sunt campioni de full-contact, ba chiar dimpotriva, acestia habar nu au de arte martiale. Insa au cele mai neortodoxe reguli si tehnici intalnite vreodata de practicantii oricarui stil clasic de lupta, si credeti-ma sunt foarte viabile !
Dexteritatea hotilor de buzunare, ingeniozitatea spargatorilor de locuinte, metodele de invaluire ale talharilor din mijloacele de transport in comun, raman adevarate mistere, dar si capcane, pentru studentii in Arte Martiale care considera ca adversarul se afla mereu in fata lor, pe tatami. Pe strada lucrurile stau din pacate invers.
Protectie Urbana trateaza fenomenul infractional sub toate aspectele :

n protejarea locuintei impotriva efractiei
n siguranta personala in caz de atac la domiciliu
n securitatea in mijloacele de transport
n utilizarea accesoriilor personale drept arme de lupta
n prevenirea agresiunilor sexuale
n combaterea rapirilor de persoane
n evitarea furtului,talhariei si inselaciunii
Iata de ce Protectie Urbana este mai mult decat o arta martiala sau un stil de lupta :este un sistem !


ETAPELE CONFLICTULUI
Rezolvarea unui conflict in artele martiale este simpla si directa, rezultatul depinzand de nivelul de pregatire, raportul de forte si de imprejurari.
In Protectie Urbana rezolvarea unui conflict se desfasoara pe mai multe etape, incepand chiar inaintea declansarii acestuia si impiedicand aparitia lui.
Aceste etape sunt :
a). evaluarea starii de pericol
Considerand ca starea de pericol exista in permanenta (intr-o masura mai mare sau mai mica), prima etapa consta in evaluarea acestei stari de permanenta, evitand situatiile cu grad mare de risc, constientizare lor si alegerea solutiilor optime de raspuns in cazul producerii agresiunii.
Majoritatea victimelor au nesocotit aceasta posibilitate gandind : "Nu se poate sa mi se intample tocmai mie" - si astfel au facut primul pas gresit.
Un criminal arata ca orice alt om. Poate fi chiar cel de langa tine !. Cand iti vei da seama de acest lucru ar putea fi deja prea tarziu.
Printr-un studiu asupra tipologiei infractionale, Protectie Urbana iti arata cum sa recunosti dintr-o singura privire un hot, un talhar sau un criminal. Acest lucru, cu siguranta, iti va fi de mare ajutor !
b). comportamentul
O alta etapa consta in comportamentul victimei  Este dovedit faptul ca cele mai multe persoane au devenit victime tocmai datorita acceptarii acestui lucru cu prea mare usurinta (s-au autovictimizat), permitandu-i agresorului sa-si intre in rol.
Protectie Urbana dezbate pe larg acest fenomen, prezentand tehnici de comportament si negociere, stapanirea emotiilor si a fricii, metode de dirijare si control a relatiei victima-agresor, pana in momentul dezamorsarii conflictului.
c). actiunea
Ultima etapa o constituie actiunea. Este posibil ca un conflict sa nu poata fi evitat sau dezamorsat prin nici o modalitate.
Practica a aratat ca :
n 50 % din conflicte pot fi evitate
n 30 % din conflictele izbucnite pot fi dezamorsate
   fara a fi nevoie de lupta

n 20 % din conflicte se produc fiind necesara
   confruntarea directa
Cu ajutorul celor doua etape precedente, se reduce 80 % din declansarea unui conflict si raman doar 20 % care trebuie rezolvate prin actiune. Nu este nici o problema. Protectie urbana dispune de tehnici uluitoare cu care iti vei dobora toti agresorii. Nici nu trebuie sa lovesti cu pumnul -de fapt ii poti zambi politicos in fata, iar el va urla de durere in urma actiunilor tale.
Imaginea unui om micut de statura, a unei tinere si fragile domnisoare, a unei batrane fara putere sau chiar a unui copil de scoala, vor deveni pentru agresor o imagine de cosmar pe care ar vrea sa o uite.

Incercati
PROTECTIE URBANA si ...aveti mila de infractori !

            

Copyright (c) SAMURAI CLUB - C. Mihaila. All rights reserved.  
No part of this web site may be reproduced or transmitted in any form or by any means, electronic or mechanical,
including photocopying or recording or by any information storage and retrieval system,
without written permission from the owner of SAMURAI CLUB.