n Intro
n About Us
   Prezentare Firma
   Prezentare Site
   Istoric Club
   Mass Media ...

n Arte Martiale ?
   Alegeti o Tehnica
   Arte sau Sisteme ?
   City Defense

n Consilier Martial
   Cum alegem Sacii ?
   Folosim Protectii ?
   Arme Arte Martiale
   Legea si Budo
      

n Echipamente
   KarateGi
   Uniforme Kung-Fu
   Uniforme Diverse
   Centuri
   Protectii
   Manusi Combat
   Tricouri

   Accesorii Echipament
n Aparate de Sala
   Saci de Antrenament
   Perne / Scuturi
   Makiwara
   Dispozitive Sala
   Accesorii Training

n Arme
   Arme Ko-Budo
   Sabii Samurai
   Nunchaku
   Arme Kung-Fu
   Arme Speciale
   Arme Autoaparare
   Arme Survival
   Accesorii Arme

n Ninja Shop
n Bruce Lee Shop
n Video / Audio
   Videocasete / VCD
   Audiocasete / CD

n Librarie
   Afise Tehnice
   Postere
   Carti / Reviste
   Diplome / Certificate
   Ghiduri
   Dojo Design

n Promotii / Oferte

     

  
Termeni_Vanzare.gif (18916 bytes)
Termeni legali, Modalitati de comanda, Forme de Livrare, Modalitati de Plata, inregistrarea
comenzilor, detalii si masuri pentru articole, executie la comanda, etc.
  
Inainte sa trimiteti o comanda catre firma noastra, asigurati-va ca ati citit si inteles informatiile de mai jos.
   
   

TERMENI LEGALI
DEZVINOVATIRE
1. Cumparatorul produselor oferite spre vanzare pe acest site web, trebuie sa-si dea seama si sa respecte, legile in vigoare, fiecare in parte si toate la un loc, precum si reglementarile aparute in Romania. Samurai Club nu isi asuma nici o obligatie sau responsabilitate pentru aceste produse, ori pentru utilizarea lor, odata ce cumparatorul intra in posesia lor.
2. Materialul de pe acest site este afisat numai pentru informare. Samurai Club si autorul acestui web site nu pot sa-si asume nici o obligatie sau responsabilitate pentru orice dauna, prejudiciu sau pierdere, pe care cumparatorul le poate produce, ca rezultat al folosirii oricarui produs oferit pe acest web site sau a oricarei legaturi (link) cu alte site-uri gasita in interior. De asemenea, Samurai Club sau autorul acestui site, nu pot fi a treia parte in cazul unei actiuni in afara legii in care dvs. puteti fi implicat, ca rezultat al antrenamentului primit intr-o Arta Martiala prezentata pe acest site, sau din alta sursa citata aici sau intr-un link. Cu toate ca poate exista un numar mare de instructori, dojo, organizatii, seminare sau alte activitati mentionate (acum sau in viitor) pe acest site, Samurai Club si autorul acestui web site, nu pot fi responsabili pentru pretentiile acestora, tehnica de predare, materialele, facilitatile sau consecintele, care se pot naste studiind orice Arta Martiala sub indrumarea lor si nu pot face recomandari sau interventii despre calitatea sau eficienta programului instructional al acestora.
  

GENERAL
Informatiile cuprinse in aceasta pagina sunt obligatorii, genereaza efecte legale, si reglementeaza relatia intre Samurai Club si cumparator.
  

MARCA DE  FIRMA
Siglele folosite pe acest web site sunt marca inregistrata a firmei Samurai Club. Aceste sigle nu pot fi utilizate fara permisiunea expresa si scrisa a proprietarului, dl. Constantin Mihaila. Folosirea ilegala deschide procedura judiciara in conformitate cu legile penale si obligatiile civile.
 

COPYRIGHT
Fisierele si imaginile localizate pe domeniul www.samuraiclub.ro reprezinta, in ansamblu, site-ul oficial al firmei SAMURAI CLUB si sunt proprietatea firmei SAMURAI CLUB, Bucuresti, Romania si ale dl. Constantin Mihaila. Toate drepturile sunt rezervate. Folosirea  oricarui text sau grafica prezentate pe acest site fara permisiunea expresa si scrisa a proprietarului este strict interzisa prin lege.
 

RISCUL DE PIERDERE
1. Samurai Club nu este raspunzator pentru nici un produs pierdut sau furat prin sistemul de posta sau transport. Este responsabilitatea exclusiva a cumparatorului de a solicita despagubiri si de a face reclamatie la autoritatile de transport in situatia cand produsele sale au fost pierdute sau furate
2. Toate produsele sunt descrise cu detalii pentru a cat mai buna informare a clientului. Datorita fluxului mare de modele in activitatea noastra, articolul poate diferi usor de imaginea de pe web. Noi facem eforturi pentru actualizarea permanenta a imaginilor, pe cat posibil, si contactam clientul pentru detalii inainte de expedierea comenzii.
 

ACORD DE REMITERE, ASUMARE A RISCULUI, RENUNTARE LA OBLIGATII SI DESPAGUBIRE
Prin comandarea si achizitionarea oricarui produs de la Samurai Club, indiferent pe ce cale, inclusiv mail sau internet, cumparatorul garanteaza ca este in concordanta cu legile in vigoare si este legal apt sa foloseasca aceste articole. Samurai Club nu poate fi tras la raspundere pentru orice dezacord cu aceste legi.

Acest site este oferit de Samurai Club pe principiul "asa cum este".
Samurai Club nu reprezinta sau garanteaza de nici un fel, expres sau implicit, operatiile de pe site, informatiile, continutul, materialele sau produsele incluse in acest site.
Samurai Club nu va fi vinovat de nici un prejudiciu, de nici un fel, ce se poate naste din folosirea acestui site, inclusiv dar nelimitat, de daunele directe, indirecte, incidentale, accidentale, punitive sau obisnuite.
Aceasta sectiune reprezinta intelegerea completa intre dvs. si Samurai Club referitor la relatia dvs. cu Samurai Club, si inlocuieste orice declaratie sau prezentare anterioara.

   
CONDITII DE VANZARE la Sabii si Produse de Autoaparare
Nici un produs de acest tip (sabii, cutite, alte arme albe) nu se vinde persoanelor sub 18 ani.
1. Cumpararea articolelor de autoaparare este un acord al clientului prin care considera orice vanzator sau producator nevinovat si neresponsabil de orice obligatie sau despagubire.
2. Cumparatorul isi asuma toata raspunderea pentru folosirea oricarui produs vandut de Samurai Club.
3. Acest site este creat si controlat de Samurai Club in Romania. Termenii si conditiile de vanzare sunt in acord cu normele din Romania si nu intra in contradictie cu legile statului. Samurai Club isi rezerva dreptul de a modifica sau completa acesti termeni si conditii de fiecare data cand considera necesar.
4. Toate armele de Arte Martiale, sabiile sau oricare produs tip-arma vandute, sunt intelese numai ca arme de decor, colectie, antrenament Budo sau demonstratie
.
5. Samurai Club nu vinde nici un produs de autoaparare minorilor, declarati inapti legal de a poseda si folosi aceste arme. Toti cumparatorii trebuie sa aiba 18 ani impliniti sau peste. Fara exceptie.
6. Samurai Club isi rezerva dreptul de a refuza servirea oricarui client pe care-l considera a nu fi in ordine sau genereaza suspiciuni.

Nota : Consultati si pagina "LEGEA si Artele Martiale"
  
RECOMANDARI IMPERATIVE la Sabii si Produse de Autoaparare
n  Sabiile si armele albe sunt foarte periculoase !.
n  Manevrati armele cu multa atentie. Ele pot cauza prejudicii, accidente si chiar moartea.
n  Consultati un medic
inainte de a incepe studiul tehnicilor de lupta cu sau fara arme.
n  Inainte de alegerea unei arme, consultati normele si legile
in vigoare.
n  Utilizarea lor este permisa numai
in sala de Arte Martiale, sub indrumarea unui profesor.
n  Transportati armele la sala numai
in huse si porturi speciale.
n  Pastrati asupra dvs. actele de identitate si documentele ce atesta calitatea de student
in Arte Martiale (legitimatia de club, pasaportul sportiv, etc.)
n  Legitimati-va fara discutii
in cazuri de verificari, filtre sau alte operatiuni al Politiei sau Jandarmeriei.
n  Samurai Club nu raspunde sub nici o forma de accidente sau folosirea armelor contrar normelor legale
in vigoare.
n
  Raspunderea cade exclusiv in sarcina faptuitorului.
  
  
CUM COMANDAM ?
MODALITATI  DE COMANDA
O Comanda, Precomanda sau Comanda Speciala catre Samurai Club se poate efectua pe mai multe cai :
n e - mail
Puteti comanda la viteza internet, produse si servicii, la orice ora, astfel :
1. completati Formularul de Comanda de pe acest site sau de pe www.samurai-shop.ro si faceti click pe "Trimite"
2. daca apar probleme tehnice, trimiteti e-mail la adresa sau la samurai.shop@yahoo.com

n Telefon
Puteti comanda zilnic, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, la telefonul fix 031 804 5247 dotat cu robot de preluare a comenzilor non-stop, automat. Lasati sa se deruleze mesajul de reclama, apoi dupa bip efectuati comanda, fara sa uitati datele personale, telefon, adresa, etc., sau la telefonul mobil 0744 669 880 unde puteti contacta personalul firmei si in afara programului, indiferent de zona.
n Fax
Puteti comanda instantaneu, la orice ora, prin fax, la 031 804 5247 sau puteti face o Precomanda, pentru produse pe care le aducem pentru dvs. special. Asteptati sa se deruleze mesajul de reclama, apoi cand tonul de fax apare, expediati comanda.
n Direct
Membrii pot face Comenzi/Precomenzi si direct la Show-Room. Vizita la Show-Room se face cu programare la 0744 669 880 sau prin e-mail.
 
TERMENI DE COMANDA
1. Informatiile cuprinde in aceasta pagina sunt obligatorii, genereaza efecte legale si anuleaza orice conditii emise anterior acestei date.
2. Produsele sunt disponibile in limitele stocurilor si se livreaza la comanda. In caz de epuizare sau comenzi speciale, se face Precomanda.
3. Acceptarea produselor de catre client este inteleasa in limita termenilor, conditiilor si preturilor de pe acest web site, iar livrarea se executa la comanda in acest sens.
4. Orice comanda efectuata se verifica de Samurai Club prin Ordinul de Verificare detaliat al comenzii, si trebuie confirmata de client.
5. Daca ati facut o comanda, asteptati Ordinul de Verificare din partea Samurai Club care trebuie sa va parvina in cateva zile prin e-mail. Acesta cuprinde date asupra componentei coletului, forma de livrare, valoare totala, data de plecare a coletului, data estimativa a sosiri, etc., pentru a va gestiona comanda. Daca nu primiti raspuns in timp util, anuntati telefonic imediat la 0744 669 880 comanda dvs. si trimiteti alt e-mail. O eroare pe web sau un varf de comenzi este sigur cauza.
 

SCHIMBARI SI ANULARI
Daca doriti sa modificati o comanda sau sa o anulati, este posibil numai inainte de data expedierii coletului catre dvs. si dupa confirmarea telefonica. Telefonati la +0 0744 66 9880  imediat, pentru a opri pregatirea coletului dvs. Comanda expediata nu mai poate fi modificata sau anulata. Exceptarea atrage plata cheltuielilor de livrare, daune materiale si morale sau apel la justitie, deoarece transportul si toate cheltuielile ocazionate de livrarea coletelor sunt suportate de Samurai Club.
 
CONDITII  DE COMANDA
1. Solicitati ultimele informatii inainte de a comanda. Periodic se fac promotii si reduceri.
2. Nu expediati comanda fara sa aveti completate detaliile de produs (produs, sortiment, cod, cantitate, marime, culoare, pret, valoare totala, etc) si datele personale corecte.

 
PASTRAREA INTIMITATII
Datele despre clienti sunt confidentiale. Ele intra in baza de date, sunt utilizate exclusiv de Samurai Club in afaceri si nu se vand, nu se schimba si nu se divulga la terti.

     

TERMENI LIVRARE
POLITICA DE LIVRARE
1. Informatiile cuprinse in aceasta pagina sunt obligatorii, genereaza efecte legale si anuleaza orice conditii emise anterior acestei date.
2. Livrarea produselor catre cumparator se face prin :

     § Posta (gratuit, prin serviciul clasic de mesagerie)
     § Curier Rapid (la solicitarea si pe costul clientului si pt. distante/obiecte mari).
     § Curier Samurai Club  
Posta livreaza marfa in 2 - 3 zile lucratoare.
3. Posta si bancile nu lucreaza sambata si duminica. De aceea va rugam sa considerati saptamana de 5 zile lucratoare.
4. Daca nu sunteti disponibil sa ridicati coletul nostru, posta va lasa acasa o instiintare pentru a veni sa ridicati coletul in alta zi. Posta va pastreaza coletul timp de 10 zile. Deci aveti 10 zile in care va puteti ridica coletul de la posta, dar platiti penalitati de intarziere.
 

COSTURI DE LIVRARE
1. Samurai Club este singura firma in domeniu care livreaza GRATUIT orice produs pe teritoriul Romaniei prin Posta Romane. Aceasta inseamna ca toate cheltuiielile legate de livrare (ambalare, facturare, transport, ramburs valoare, etc.) sunt suportate de firma.
2. Pentru produsele cu masa/volum depasit  plata comenzii se face anticipat 50 %.
3. Pentru forme de curierat rapid (Cargus, Otto, Fan Curier, Speed Curier, DHL, UPS, etc.) costurile se suporta integral de cumparator si se efectueaza la solicitarea acestuia


GARANTII
1. Articolele livrate sunt de cea mai buna calitate, fabricate de firme de prestigiu international sau SamuraiKan, si au o durata limitata de garantie. Ele sunt receptionate fara defecte, se livreaza in ambalaje speciale de protectie, iar pe cele deosebite se aplica eticheta "Fragil". Niciodata Samurai Club nu expediaza un produs cu probleme de calitate.
2. Daca accidental, un articol livrat este defect, el trebuie anuntat telefonic la 0744 66 9880 in termen de 4 ore de la primirea/receptia coletului, si se schimba cu un produs identic sau similar. In acest caz, returnarea se face obligatoriu in ambalajul original de primire, bine sigilat. Samurai Club nu suporta costurile postale cu produsele returnate.


TERMENE DE LIVRARE
1. Samurai Club expediaza produsele in urmatoarele termene :
     § 48 de ore pentru articolele disponibile in stoc
     § 14 zile lucratoare pentru Precomenzi
     § 30 de zile lucratoare pentru Comenzi Speciale si reaprovizionari cu produse epuizate din stoc
2. Noi ne straduim sa expediem produsele cat mai repede posibil, dar nu putem fi respunzatori de alte intarzieri (termene ale producatorilor, timp de reaprovizionare, sarbatori legale, greve, vreme rea, etc.), si cauze ce scapa controlului nostru.
 

SCHIMBARI SI RETURNARI
1. Daca doriti sa schimbati un produs cu altul sau sa modificati o comanda, este posibil numai inainte de data expedierii coletului catre dvs. Pentru aceasta, telefonati imediat la 0744 66 9880, pentru a opri pregatirea coletului dvs.
2. Daca coletul a plecat spre adresa dvs. nu se mai poate schimba sau returna nici un produs. Marfa vanduta nu se schimba, nu se returneaza, nu se negociaza.
3. Returnarea unui colet neridicat de client in termenul de 7 zile, din cauze obiective sau de forta majora, va fi platita, de Samurai Club la sosire, dar constituie o tripla pierdere financiara (firma plateste, in acest caz, livrarea, rambursul sumei si returul coletului), pierdere ce trebuie recuperata obligatoriu de la client, pe cale amiabila sau prin instanta judecatoreasca. Clientul trebuie sa vireze suma in contul bancar sau prin mandat postal.

4. Produsele utilizate incorect sau defectate din vina cumparatorului, nu se schimba sau returneaza niciodata.
 

CONDITII DE LIVRARE
1. Samurai Club este singura firma in domeniu care livreaza produsele fara a plati nimic inainte. Doar comandati, si coletul va soseste la domiciliu.
2. Pentru livrarea unui colet trebuie sa completati Formularul de Comanda cu toate datele personale (nume, adresa, telefon, e-mail) si ale comenzii (articole, masuri, culori, etc.), pe care sa-l expediati prin e-mail, fax sau posta la Samurai Club.

Detalii la capitolul Cum Comandam ?
3. Nici un produs nu poate fi despachetat si receptionat inainte de plata completa a valorii lui, exceptand alt aranjament scris.
4. Avariile, deprecierile, pierderea sau furtul, cad
in sarcina transportorului. Samurai Club este exonerat de orice raspundere, iar cumparatorul trebuie sa depuna reclamatie si sa solicite urgent despagubire.
Detalii la capitolul Termeni Legali (Riscul de Pierdere, s.a.)

 

MODALITATI DE PLATA
TERMENI DE PLATA
1. Informatiile cuprinde in aceasta pagina sunt obligatorii, genereaza efecte legale si anuleaza orice conditii emise anterior acestei date.
2. Plata produselor pe teritoriul Romaniei se face in LEI, la cursul oficial al Bancii Nationale Romane, din ziua efectuarii plati/livrarii.
3. Preturile mentionate pe site sunt exprimate in EUR si sunt preturi finale de desfacere catre cumparator.
4. Plata sumelor catre Samurai Club se efectueaza in contul bancar pentru Lei :

                        SAMURAI CLUB, cont RO96 RNCB 0069 0076 7335 0001, BCR, Sucursala Libertatii, Bucuresti
CONDITII DE PLATA
1. Va rugam sa nu efectuati nici o plata anticipat, fara confirmare telefonica de la Samurai Club, la  0744 669 880
2. Pentru orice comanda, pastrati chitanta sau documentul de expediere a banilor catre Samurai Club.
3. Se interzice trimiterea banilor in plic postal.
 

RISCUL DE PIERDERE
1. Samurai Club este raspunzator pentru orice suma care intra in contul sau prin sistemul de posta sau banca, si se obliga sa livreze produsele sau serviciile conforme cu comanda efectuata.
2. Este responsabilitatea cumparatorului de a completa corect datele referitoare la plata catre Samurai Club, precum si cele personale.
3. In situatii exceptionale (o plata intra in cont foarte tarziu, sau fara confirmare de la Samurai Club, sau stocul cu articolele solicitate este epuizat sau lichidat, etc.), Samurai Club va returneaza sumele incasate, imediat, la aceeasi valoare, fara nici un fel de penalitati sau comisioane.
 

POLITICA DE PLATI
1. Plata ramburs, la ridicarea coletului, se foloseste pentru comenzi / livrari prin sistemul standard de Posta si se efectueaza prin mandat postal sau Curierat Rapid.
2. Plata anticipata, efectuata prin mandat postal, e-mandat, mandat on-line, ordin de plata bancar, carte de credit sau numerar, se foloseste pentru articole cu volum/greutate depasite, Precomenzi, Comenzi Speciale, servicii si cursuri.
3. Alte variante de plata agreate, efectuate conform acordului, se folosesc pentru alte intelegeri sau aranjamente,
   

INSTRUMENTE DE PLATA
Plata pentru articolele sau serviciile comandate, se poate efectua prin modalitatile :
n Mandat Postal
Este cel mai flexibil mijloc de plata in politica de plati a Samurai Club, fiind folosit in special pentru :
1. plata ramburs la ridicarea coletului, de la persoane fizice, in livrarea prin sistemul standard de posta. Aceasta inseamna ca dupa ce faceti o comanda (fara sa achitati nimic inainte), Samurai Club expediaza marfa in localitatea dvs., posta va anunta sa va prezentati pentru ridicarea coletului, si apoi se achita contravaloarea comenzii la posta. Suma respectiva este trimisa la Samurai Club, prin mandat postal simplu, toate costurile fiind suportate de firma.
2. plata anticipata de la persoane fizice, in livrarile de articole cu volum/grautate depasite,  precomenzi, rezervari de produse, comenzi speciale, servicii, cursuri, sau alte acorduri. Aceasta se poate face si prin mandat postal, in contul bancar, sau cu numerar, la sediul social al firmei, dupa caz. Dupa incasarea banilor in cont, Samurai Club livreaza comanda sau presteaza serviciul. POSTA ofera trei forme forme de mandat de expediere a banilor in tara :
mandat postal simplu (ieftin, sigur, durata 3 zile), e-mandat (electronic, rapid, durata 12-24 ore), mandat on-line (internet, ultrarapid, durata 4 ore)
n Ordin de Plata
Pentru plata anticipata de la persoane fizice, firme sau parteneri cu personalitate juridica, in toate formele de livrare din reteaua Samurai Club, puteti folosi ordinul de plata bancar catre contul Samurai Club : SAMURAI CLUB, cont RO96 RNCB 0069 0076 7335 0001, BCR, Sucursala Libertatii, Bucuresti urmand ca dupa aceea sa se livreze comanda sau sa se presteze serviciul.
n Carte de Credit
Pentru plata anticipata de la firme sau persoane fizice, in toate formele de livrare de articole sau pentru servicii, puteti folosi modul de plata prin cartea de credit. Dupa efectuarea comenzii catre firma, printr-o forma de comanda, si stabilirea valorii, introduceti suma in contul Samurai Club : SAMURAI CLUB, cont RO96 RNCB 0069 0076 7335 0001, BCR, Sucursala Libertatii, Bucurestii, comunicand apoi datele tranzactiei.
n Numerar
Puteti achita cu numerar, fara limita de suma, in situatiile :
1. Pentru
plata pe loc de la firme sau persoane fizice, in livrarea de produse la domiciliul sau sediul cumparatorului.
   

    

Copyright (c) SAMURAI CLUB - C. Mihaila. All rights reserved.  
No part of this web site may be reproduced or transmitted in any form or by any means, electronic or mechanical,
including photocopying or recording or by any information storage and retrieval system,
without written permission from the owner of SAMURAI CLUB.